Coolforkids, un taram de basm al hainutelor pentru copii. Avand alaturi de noi un designer cu o experienta de peste 30 ani, confectionam tinute pentru copii cu varstele intre 3 luni si 16 ani, atat tinute de zi cat si pentru ocazii speciale, pentru fete si baieti. In magazinul nostru on-line puteti gasi o gama variata de articole vestimentare, confectionate cu multa dragoste si perfectiune, din materiale de cea mai buna calitate.

Invatati-va copilul sa fie un fashion icon in orice situatie, fie la scoala, unde poate purta hainute simple si comode, dar colorate si pline de viata, fie in orele sale libere, cand iese la joaca cu prietenii lui, imbracat in haine comfortabile, fie la evenimentele speciale la care trebuie sa participe.

Inca de cand e mic, un copil trebuie invatat cate putin din fiecare lucru ce-l va defini pe viitor, dar si cate ceva din stil si moda, pentru a putea invata, pe mai tarziu, sa-si adpateze tinutele conform personalitatii lui.

De aceea, va invitam sa vizitati impreuna cu micutii dumneavoastra, site-ul si colectiile noastre, dar si combinatiile indraznete de culori, materiale si modele, care nu ii vor face doar unici in orice situatie, ci vor fi si superstar-urile momentului , asa cum toti COPIII COOL, isi doresc.